ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πληρότητα & Ποιότητα

Οραματιζόμαστε πληρότητα και ποιότητα ζωής για κάθε έναν από τους φιλοξενούμενούς μας.

Αποστολή μας είναι να συνδυάσουμε όλες τις ειδικότητες υγείας και προληπτικής φροντίδας σε μία ολιστική ιδέα ευεξίας, προκειμένου να προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπευτικές εμπειρίες.

Με έμπνευση, δώρα και υποστήριξη από τη φύση, το Myrthia Thermal Spa αναμιγνύει εξειδίκευση και πάθος για την καλή ζωή.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μια ομάδα ειδικών στη διάθεσή σας

Οι στόχοι μας στο Myrthia Thermal Spa είναι να σας μυήσουμε στην αληθινή ευεξία, να προάγουμε τη βέλτιστη υγεία, να δράσουμε προληπτικά και να την αποκαταστήσουμε. Γι’ αυτό έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με αναγνωρισμένους επαγγελματίες και εταιρείες καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.

Μαζί, δημιουργούμε ένα πρόγραμμα ευεξίας με επίκεντρο κάθε επισκέπτη και τις ανάγκες του για καλή ζωή.

Ρωτήστε μας σήμερα, τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ένα υπερσύγχρονος χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά και την υγεία σας

Το Νερό Κανίστρου, η γεωθερμική μας πηγή, και η θάλασσα τροφοδοτούν το θέρετρο με ενέργεια και θεραπευτική δύναμη. Το Myrthia Thermal Spa αξιοποιεί αυτό το πλεονέκτημα σε έναν μοναδικό χώρο που αναπτύσσεται σε δύο επιπέδα συνολικής επιφάνειας 3.000τμ.. Απέραντο νερό, φως, ξύλο και μάρμαρο˙ σχεδιασμός και υλικά που αντανακλούν φύση. Η μεγάλη πισίνα θαλασσοθεραπείας του Myrthia Thermal Spa συνδέεται απευθείας με τη θάλασσα ενώ υπάρχει άλλη μία πισίνα θαλασσοθεραπείας που καταλήγει έξω. Το νερό της θερμαίνεται και παραμένει σε σταθερή θερμοκρασία. Ο χώρος υδροθεραπείας με τρεις πισίνες προσφέρει εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και το Άγιο Όρος.

Αναλυτικά οι εγκαταστάσεις του Myrthia Thermal Spa περιλαμβάνουν δύο ορόφους:


1ος όροφος

  • Σαλόνι υποδοχής
  • Κομμωτήριο, Naily’s Hand & Foot Care - Περιποίηση άκρων
  • Αποδυτήρια με προσωπικές κλειδαριές
  • Πισίνες: Thalasso με θερμό θαλασσινό νερό και μία Thalasso που καταλήγει σε θερμή πισίνα infinity, 3 πισίνες με θερμό ιαματικό νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες, ένα γυάλινο μπαλκόνι με θέα το Αιγαίο, Myrthia Health Bar
  • Thermal Well-Life Suite για χρήση πριν από το spa: Χαμάμ, φινλαδική sauna, 2 sensory showers, υδροδιάδρομος κρύου νερού για τόνωση της κυκλοφορίας, φυτική sauna, tepidarium
  • Χώρος άσκησης & κίνησης με υπερσύγχρονα μηχανήματα για τη βελτίωση της υγείας του σώματος και της αντοχής


2ος όροφος

  • Ζώνη ευεξίας και θεραπειών
  • VIP αίθουσες θεραπείας

ΝΕΡΟ ΚΑΝΙΣΤΡΟΥ

Η δύναμη του Myrthia Thermal Spa έρχεται απευθείας από τη Γη.

Στην καρδιά του Miraggio Thermal Spa Resort αναβλύζει μία αρχαία πηγή φροντίδας και αναζωογόνησης. Είναι η πηγή του Myrthia Thermal Spa, γνωστή ως Νερό Κανίστρου και αναγνωρισμένη από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Υδάτινων Πόρων ως θερμή φυσική πηγή.

Η απόστασή της από τη θάλασσα είναι 240μ. Η προέλευσή της μετεωρική. Τα νερά της ταξιδεύουν και διακλαδίζονται στο υπέδαφος, φτάνοντας μέχρι τον Όλυμπο. Το Νερό Κανίστρου φτάνει στην επιφάνεια σε μια θερμοκρασία περίπου 30-32˚C περνώντας μέσα από αρχέγονους βράχους σε βάθος 270 μέτρων. Η μεταλλική του σύσταση διαμορφώνεται κατά την πορεία του, ενώ η θερμοκρασία του μειώνεται κατά το τέλος της ανοδικής διαδρομής, λόγω της ανάμειξής του με ψυχρότερα νερά της επιφάνειας.

Το Νερό Κανίστρου χαρακτηρίζεται ως ιαματικό νερό, θερμομεταλλικό, Cl-, Na +, Κ +, J, ως +++ Br-, Β, ιδιαίτερα ανθρακούχο, υπερτονικό, ασθενώς ραδιενεργό.

Η τοποθεσία, η προέλευση και η φυσική σύνθεση της πηγής ορίζουν τη θεραπευτική αξία του. Το Myrthia Thermal Spa τη μοιράζεται με τον κόσμο και την αναδεικνύει!

SPRING & SEA

Το νερό είναι ζωή

O Πλάτων έλεγε πως "η θάλασσα θεραπεύει όλες τις ασθένειες του ανθρώπου" και ο Ιπποκράτης συνιστούσε θερμά λουτρά.

Το Myrthia Thermal Spa διαθέτει αυτό το μεγάλο προνόμιο σε όσους το επισκέπτονται. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της ιαματικής πηγής του θα σας βοηθήσουν να κυριαρχήσετε στο άγχος, να βελτιώσετε τη νοητική σας απόδοση και να καταπραΰνετε σώμα και ψυχή.

Βρείτε την υγεία σας μέσω του νερού. Ρωτήστε μας για τις θεραπευτικές ποιότητες των spa εμπειριών. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς ευεξίας.

Ανακαλύψτε το τέλειο πρόγραμμα αναζωογόνησης για σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ανακτήσει ισορροπία, σθένος και ομορφιά!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αναζωογονηθείτε, ανανεωθείτε, ξανανιώστε!

Καιρός, να αποκαλύψετε τον καλύτερό σας εαυτό. Οι Θεραπείες του Myrthia Thermal Spa αναδεικνύουν την ομορφιά, μειώνουν το άγχος, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό, τονώνουν την κυκλοφορία, χαμηλώνουν την αρτηριακή πίεση, ενυδατώνουν, εξαγνίζουν και προάγουν ένα βαθύτερο και καλύτερο τρόπο αναπνοής ανάμεσα στα πολλά οφέλη τους. Βρείτε ξανά τη ζωτικότητα, την ενέργεια και τη λάμψη σας.

SPA ETIQUETTE

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

To Myrthia Thermal Spa είναι ένα καταφύγιο για ενήλικες. Η είσοδος επιτρέπεται σε επισκέπτες άνω των 16 ετών. 

Παρόλα αυτά, η είσοδος επιτρέπεται και σε παιδιά 12 - 16 ετών από τις 10:00 έως τις 14:00 ενώ ισχύουν οι εξής όροι:

  • Όσοι γονείς επιθυμούν να εισέλθουν με το παιδί τους στο χώρο, υπογράφουν μια φόρμα ανάληψης ευθύνης από τους ίδιους για τη χρήση των εγκαταστάσεων (μόνο πισίνες του Spa - όχι Thermal Suite)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Spa: 10.00 - 20:00, τελευταίο ραντεβού στις 19.00 | Fitness Center: 08:00 - 20.00

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε 333 ή +30 23744 40000. Για τη θεραπεία σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη την ώρα που επιθυμείτε. Μπορούμε να παρέχουμε θεραπείες και φροντίδα spa στο δωμάτιό σας κατόπιν διαθεσιμότητας με επιπλέον χρέωση πάνω στις τιμές του Myrthia Thermal Spa menu €30 ευρώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα προγράμματα αλλάζουν και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι ο χρόνος της θεραπείας προορίζεται ειδικά για εσάς, σας παρακαλούμε σε περίπτωση ακύρωσης να μας το ανακοινώσετε 4 ώρες νωρίτερα για μεμονωμένες θεραπείες ενώ για πακέτα spa, 24 ώρες νωρίτερα. Για ακυρώσεις που γίνονται εντός των παραπάνω ωρών δεν υπάρχει καμία χρέωση ακύρωσης.  

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ SPA

Σας συνιστούμε να φτάσετε 45 λεπτά πριν από το πρώτο σας ραντεβού. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εμπειρία spa κάνοντας ένα λουτρό ή χρησιμοποιώντας τη Thermal Well Life Suite και βρίσκοντας χρόνο να χαλαρώσετε πριν από τη θεραπεία σας. Παρακαλούμε αφήστε κοσμήματα και τιμαλφή στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας ή του ξενοδοχείου.