Πάντα, Κάτι Ξεχωριστό να Ζήσεις

 
Οι μέρες μοιάζουν μικρές, καθώς υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις εδώ ή σε κοντινές περιοχές. Είτε αγαπάτε τη δράση είτε την ηρεμία παρακάτω σας προτείνουμε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες ημερήσιες δραστηριότητες για να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτεια σας.

ΣΠΟΡ & ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ


Στο Miraggio Thermal Spa Resort διατίθενται τζετ σκι, κανό, σκι και πολλά άλλα μηχανοκίνητα και μη μηχανοκίνητα παιχνίδια για τη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ


Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εξερεύνηση του όμορφου βυθού γύρω από το Miraggio Thermal Spa Resort. Δοκιμάστε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

DIVING

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Εμπειρίες που δεν θα ξεχάσετε ποτέ ...
Δείτε και ανακαλύψτε τη Χαλκιδική και τα ελληνικά νησιά!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική!
Όλες οι λεπτομέρειες εδώ: www.spacerental.gr

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Fitness & Motion


Στο Miraggio μπορείτε να γεμίσετε τη μέρα σας με ποικίλες δραστηριότητες... από χαλάρωση με προγράμματα pilates και yoga, προγράμματα στην πισίνα μέχρι ενταντική γυμναστική στο γυμναστήριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΝΝΙΣ


Hard & Clay γήπεδα

Η Ακαδημία Tipsarevic θα απογειώσει τα παιχνίδια σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Το πρόγραμα καθημερινών δραστηριοτήτων του Miraggio είναι εδώ για να εξασφαλίσουν υπέροχες στιγμές σε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SHOPPING IN MIRAGGIO

Μπορείτε να αγοράσετε ρούχα, δώρα και μαγιό, όλα χωρίς να αφήσετε το θέρετρο.
Υπάρχει επίσης φαρμακείο και πολλά ακόμα καταστήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όροι και Προϋποθέσεις


Το Miraggio Thermal Spa Resort, εκτός από τις αναλυτικά εκτιθέμενες παροχές που προσφέρει, έχει συμβληθεί με φυσικά και νομικά πρόσωπα, κάθε ένα από τα οποία είναι πλήρως εξειδικευμένο στο αντικείμενό του και προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση των επισκεπτών μας. Μεταξύ του ξενοδοχείου και των συγκεκριμένων συνεργατών, δεν υφίσταται σχέση πρόστησης και ως εκ τούτου τα ανωτέρω αναφερθέντα πρόσωπα αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη σε θέματα που δύνανται να δημιουργηθούν πριν, μετά και κατά την παροχή των υπηρεσιών τους, όπως στην περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος.