kids planet
Εξασφαλίστε τις πιο συναρπαστικές οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική, στο Miraggio Thermal Spa Resort. Tο Kids' Planet του Miraggio είναι ένα μοναδικό, διαδραστικό πάρκο ψυχαγωγίας όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μέσα από καθημερινές δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν show με ήρωες κινουμένων σχεδίων καθώς και να καθίσουν στο εστιατόριο/αναψυκτήριο του Kids' Planet που είναι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά και για όσους τα επιβλέπουν.

Ο ΧΩΡΟΣ

Ένας κόσμος που γεμίζει με χαμόγελα ολόκληρη την οικογένεια!

Τα παιδιά είναι ό,τι πιο σημαντικό για κάθε γονιό, αλλά έρχεται και η στιγμή που και οι γονείς χρειάζονται λίγο χρόνο για προσωπική χαλάρωση και ξεκούραση. Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί το Kids' Planet, ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά από 6 μηνών μέχρι και εφήβους.
Εδώ τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με αναρίθμητα παιχνίδια, να κάνουν νέους φίλους και να μάθουν καινούρια πράγματα μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες κοντά στη φύση.

Με το καφέ- αναψυκτήριο και το μοναδικό παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας με Animatronics, το Miraggio Thermal Spa Resort εκτείνεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων. Εδώ, κάθε παιδί μπορεί να απασχοληθεί με κάθε είδους δραστηριότητες όπως: κινηματογράφο, παιδική χαρά, animatronics με ήρωες κινούμενων σχεδίων, ηλεκτρονικά παιχνίδια και διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες.
Στην περιοχή του Kids' Planet υπάρχει και το Bufala Gelato στο οποίο μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια ένα μικρό διάλειμμα και να απολαύσει νόστιμες βάφλες και παγωτά. Τα παιδιά μπορούν επίσης να χορέψουν με τη “μπάντα δεινοσαύρων” κατά τη διάρκεια της Mini-Disco, και να απολαύσουν το "Evening Show", εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες της ταινίας «Madagascar», ενώ τα μικρότερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα ατελείωτο παιχνίδι στο Splash Park.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμένο για διασκέδαση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Υπάρχουν εξωτερικοί αλλά και εσωτερικοί χώροι για παιδιά και εφήβους (από 6 μηνών μέχρι 12 χρονών).

Οι υπηρεσίες παιδικής φροντίδας περιλαμβάνουν μια παιδική χαρά γεμάτη παιχνίδια στην οποία τα παιδιά μπορούν να κοινωνικοποιηθούν και να παίξουν μαζί, ένα πάρκο animatronics, ένα Splash-park και μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων που ταιριάζουν σε κάθε γούστο των μικρών μας φίλων. Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ενώ εσείς θα απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας.
 

Image

Μπαίνοντας στο Kids Planet….

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια μοναδική θεματική αψίδα με ήρωες της Μαδαγασκάρηςτον Melman την καμηλοπάρδαλη, τον Alex το λιοντάρι, την Gloria την ιπποποταμίνα, τον Morris τον λεμούριο, τον King Julian και τους πιγκουΐνους. Κάπου κοντά ο Marty η ζέβρα τους χαιρετάει. Αριστερά της αψίδας βρίσκονται οι άγριοι πειρατές του “Ice Age”, Sira η τίγρης και ο Squid ο λαγός υπό τις διαταγές του Captain Gat.

Από την άλλη πλευρά, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συναντήσουν τον ονειροπόλο Sid και το φίλο του Cras, καθώς και τον Scrat το σκίουρο που βρέθηκε στην ταράτσα του Κids' Planet café στην προσπάθεια του να βρει ένα πολύτιμο βελανίδι.Tα μαμούθ Manny and Elli κατεβαίνουν τον λόφο…

Και το πιο σημαντικό… κινούνται και παράγουν ήχους σαν να είναι ολοζώντανοι!
 

Δραστηριότητες μέσα στην ημέρα: Splash park , παιδότοπος, face painting , arts and crafts (ζωγραφική και χειροτεχνίες), card and board games (επιτραπέζια παιχνίδια), cinema, i-wall interactive gaming platform και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του kids planet απο το πρωί μέχρι το απόγευμα. Επιπλέον κόστος έχουν ο παιδότοπος, το i-wall και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Image
Image
Αθλητικές δραστηριότητες: Μαθήματα χορού, μαθήματα κολύμβησης, mini - golf, tennis, basketball, football training, water sports, survivor games, ping pong, aqua zumba.

Πραγματοποιούνται στα γήπεδα, στην κεντρική πισίνα και στο γενικό περιβάλλον του ξενοδοχείου (αναλόγως την δραστηριότητα) απο τους πιστοποιημένους γυμναστές και προπονητές. Από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Επιπλέον κόστος έχουν τα μαθήματα χορού και κολύμβησης, το τένις, και τα water sports.

Evening events: Mini disco, Madagascar The Show, karaoke party, talent show, outdoor cinema, concept party.

Πραγματοποιούνται 20:30 - 22:30 , στον υπαίθριο χώρο του kids Planet απο την ομάδα του entertainment. Απευθύνονται σε όλους, γονείς και παιδιά. Ξεκινούν από 10 Ιουνίου 2024.
Image

 


Επιπλέον μπορείτε να έχετε:

 • Παιδικά τηλέφωνα (κατόπιν αιτήματος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Παιδικά set (μπανιέρες - κατόπιν αιτήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Ιατρική βοήθεια (με επιπλέον χρέωση)
 • Παιδικά μενού
 • Παιδικά τραπέζια και καρέκλες
 • Children Club (εσωτερική)
 • Παιδική χαρά υψηλής ποιότητας
 • Baby sitting κατόπιν αιτήματος:
  • 10:30 - 19:00 στον χώρο του kids's planet με χρέωση 15 ευρώ ανά ώρα.
  • Μετά τις 19:00 στον χώρο του Kid's planet ή στο δωμάτιο με χρέωση 15 ευρώ ανά ώρα.
  • Μετά τις 23:00 υπάρχει μια εφάπαξ επιπλέον χρέωση 15 ευρώ για το κόστος μεταφοράς με ταξί της baby sitter. 

Καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων  για παιδιά, μέρος της ψυχαγωγικής ομάδας.

Η διαθεσιμότητα παιδικής φροντίδας είναι περιορισμένη για το λόγο αυτό συνιστούμε έντονα την προ-κράτησή σας για να αποφύγετε τυχόν απογοήτευση.

Η χρήση υπηρεσιών φροντίδας παιδιών στο Miraggio Thermal Spa Resort σημαίνει ασφάλεια, διασκέδαση, χαρά για τα παιδιά σας και ηρεμία για εσάς!

Image

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παιδότοπος: Καθημερινά 10:30 - 19:00
Family Room: Καθημερινά 10:30-22:30
Parties and Shows: Καθημερινά 20:30 - 22:30 (από 10/6)

 


 

Παιδιά από 6 μηνών έως 12 ετών μπορούν να μείνουν (10:30 - 19:00):

Εσωτερικός Παιδότοπος (με επιπλέον χρέωση)

- υπό την επίβλεψη έμπειρων επαγγελματιών (6 μηνών - 12 ετών) με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ/μέρα κατόπιν αιτήματος. (Οι γονείς δεν επιτρέπονται στον εσωτερικό παιδότοπο)

Family Room (δωρεάν)

- υπό την επίβλεψη των γονιών τους (6 μηνών - 5 ετών) στο «family room» δωρεάν

- χωρίς την επίβλεψη των γονιών τους (5 ετών - 12 ετών) στο «family room» δωρεάν


 

Όπως συμβαίνει και με τις άλλες υπηρεσίες παιδικής μέριμνας, εφαρμόζουμε αυστηρές αναλογίες για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά σας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι η παιδική φροντίδα είναι περιορισμένη και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
Συνιστάται ιδιαίτερα η προ-κράτηση για να αποφευχθεί τυχόν απογοήτευση.

Η ΟΜΑΔΑ

Σε ασφαλή και έμπειρα χέρια

Οι ειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες θα χαρούν να διασκεδάσουν και να φροντίσουν τα παιδιά σας όλο το εικοσιτετράωρο με προθυμία!
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να είστε βέβαιοι ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται σε ασφαλή και πεπειραμένα χέρια.