Διεθνές Φεστιβάλ Αερόστατου

29 Jan 2019
Hot Air Balloon Fiesta
Hot Air Balloon Fiesta

Η Cronwell Hotels & Resorts θα φιλοξενήσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν δυο μεγάλα Διεθνή Φεστιβάλ Αερόστατων στη Βόρεια Ελλάδα


Το καλοκαίρι του 2019 ο ουρανός της Βορείου Ελλάδος θα γεμίσει με χρώματα, φώτα και χαμόγελα με αφορμή τα δυο διεθνή φεστιβάλ αερόστατων που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο Miraggio Thermal Spa Resort και το Σεπτέμβριο στο Cronwell Platamon Resort.

Σε κάθε φεστιβάλ τα αερόστατα θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό, θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες και θα προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία πτήσης με αερόστατο στους λάτρεις των αιθέρων ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια θεαματική εναέρια παρέλαση γεμάτη φώτα, πυροτεχνήματα και πτήσεις πάνω από τη θάλασσα.

Το φεστιβάλ Miraggio International Balloon Fiesta θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Ιουνίου 2019 και θα συμμετέχουν σε αυτό 12 αερόστατα από 9 χώρες που θα προσφέρουν καθημερινά μοναδικά show και εκπλήξεις στους επισκέπτες. Το πρόγραμμα των θεαματικών τελετών έναρξης και λήξης θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά show καπνού με αλεξιπτωτιστές, διαγωνισμό αερόστατων και φυσικά δεμένες και ελεύθερες πτήσεις πάνω από τη Χαλκιδική. Όπως είναι φυσικό, φεστιβάλ αερόστατων δε γίνεται χωρίς εντυπωσιακές Night Glow παραστάσεις στις οποίες οι πιλότοι συγχρονίζουν τα αερόστατα με τη μουσική και παρουσιάζουν ένα μουσικό και οπτικό υπερθέαμα με αερόστατα που αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής. Το μαγευτικό αυτό θέαμα περιλαμβάνει και κινέζικα φαναράκια που λάμπουν στο νυχτερινό ουρανό και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Το φεστιβάλ Cronwell Olympus Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 με αφετηρία το Cronwell Platamon Resort, θα συνεχίσει με πτήση προς τη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί στο Miraggio Thermal Spa Resort. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ένα πλήθος απο 12 πολύχρωμα αερόστατα θα διεξάγει ελεύθερες πτήσεις στον Όλυμπο και στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει τις μαγευτικές Night Glow παραστάσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα πυροτεχνήματα, τα σόου καπνού και το διαγωνισμό αερόστατων. Επιπλέον, το φεστιβάλ Cronwell Olympus Trophy θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία προβολής της φυσικής ομορφιάς μεγάλων πόλεων της Βορείου Ελλάδος. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν από την εταιρία Cronwell Hotels & Resorts, ενώ επίσημος διοργανωτής τους είναι ο Ελληνικός Αεροναυτικός Όμιλος με την υποστήριξη του Skydive Athens, του Συλλόγου Αλεξιπτωτιστών Μακεδονίας, της Kubicek Balloons, της Aviodoro Aero, της Πολιτικής αεροπορίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
 


Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο για όλη την οικογένεια, ένας μοναδικός προορισμός με σεβασμό στον επισκέπτη ανεξαρτήτου ηλικίας και τις ανάγκες του. Το Miraggio είναι ένας τόπος ανεπιτήδευτης πολυτέλειας που απλώνεται αμφιθεατρικά στη μύτη της χερσονήσου της Κασσάνδρας, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Είναι ένα θέρετρο που σέβεται το περιβάλλον ενώ διαθέτει τη δική του ιαματική πηγή και τη δική του αμμώδη παράλια. Αποτελεί έναν ιδανικό οικογενειακό προορισμό που καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδικό πάρκο Kids' Planet, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να έχετε λίγο χρόνο για εσάς καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο Spa στη Βόρεια Ελλάδα και μια μοναδική μαρίνα για να πλεύσετε στο Αιγαίο.

placeholder

Miraggio Thermal Spa Resort

Κάνιστρο, Παλιούρι, Χαλκιδική 63085, Ελλάδα
T. (+30) 2374 440000 | F. (+30) 2374 440001
Email. info@miraggio.gr

placeholder
Τοπική Ώρα
placeholder
Καιρός
Αριθμός Γνωστοποίησης: 1061354 (ver. 1)

Powered by Nelios.com