ΜΙΑ... ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Miraggio Thermal Spa Resort καλωσορίζει στην οικογένειά του τον σεφ Γιώργο ΠαπαδόπουλοΗ νέα εποχή του Miraggio αρχίζει από τις γεύσεις!


Λένε πως το φαγητό «είναι το συστατικό που δένει τις ανθρώπινες σχέσεις» και μάλλον δεν έχουν άδικο. Το φαγητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, βιολογική ανάγκη, κουλτούρα και πάνω απ' όλα Τέχνη. Για να επιτευχθούν όλα αυτά χρειάζεται ο κατάλληλος άνθρωπος να διευθύνει την ορχήστρα μιας κουζίνας.
Το Miraggio Thermal Spa Restort ανακοινώνει την συνεργασία με τον έμπειρο σεφ Γιώργο Παπαδόπουλο, έναν γνώστη και δημιουργό των γεύσεων που τα τελευταία 30 χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να γαργαλάει τους ουρανίσκους μας με τις δημιουργίες του.
Έχοντας υπηρετήσει πιστά τα τελευταία χρόνια την τέχνη της μαγειρικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εκτιμούμε ότι ήταν η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσαμε να έχουμε, αφού θεωρούμε ότι ο σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος μπορεί να «απογειώσει» την κουζίνα του Miraggio.

Όπως λέει ο ίδιος: «Το Miraggio ήταν και ο λόγος της επιστροφής μου από την Αμερική. Δεν υπήρχαν περιθώρια από την πλευρά μου να αρνηθώ μια τόσο σοβαρή πρόταση μιας και το Miraggio συγκαταλέγεται στα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Η ευθύνη μιας συνεργασίας-πρόκλησης με ωθεί να εμπνευστώ όλα τα μενού τόσο των εστιατορίων αλα καρτ όσο και του κεντρικού εστιατορίου με μία ξεχωριστή φιλοσοφία για το καθένα στηριζόμενη όμως σε μια κοινή βάση. Την αδιαπραγμάτευτη κουλτούρα στην προμήθεια της καλύτερης πρώτης ύλης με γνώμονα την εποχικότητα τους.
Φέτος θα εστιάσουμε στο να ανακαλύψουμε όλα τα προϊόντα της Χαλκιδικής από τον πιο μικρό παραγωγό έως και τον μεγαλύτερο. Αυτό που είναι πρέπον και σεβάσμιο για όλους αυτούς τους ανθρώπους της περιοχής, είναι να τα προσφέρουμε όχι μόνο στη φυσική τους μορφή αλλά και να εμπνευστούμε συνταγές που θα τα αναδεικνύουν ενώ συγχρόνως θα παρουσιάζονται με μια πρόταση πιο δημιουργική.
Στη μαγειρική ως μορφή τέχνης οι καλλιτέχνες – δημιουργοί οφείλουν να μη βαδίζουν στα εσκαμμένα αλλά να αυτοσχεδιάζουν».

Καλώς ήλθες Γιώργο στην οικογένεια του Miraggio!

Miraggio new chef