Το Miraggio Thermal Spa Resort μόλις παρέλαβε 4 νέα βραβεία από 2 Παγκόσμιας αναγνώρισης επιτροπές

Greek Hospitality Awards & World Luxury Spa Awards

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Miraggio Thermal Spa Resort βραβεύτηκε με το "Luxury Resort Spa - Continent Winner " στα  World Luxury Spa Awards 2022 και έλαβε τρία επιπλέον βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2022!

Luxury Resort Spa - Continent Winner 2022
Image
Τα βραβεία World Luxury Awards αναγνωρίζουν εγκαταστάσεις για την υπεροχή υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης. Τα βραβεία απονέμονται σε χώρα, περιφέρεια, ήπειρο και σε παγκόσμια βάση. Οι νικητές επιλέγονται με δημόσια ψηφοφορία μέσω διαδικτύου, παρέχοντας πραγματική αναγνώριση που αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύει όλο το προσωπικό.

Αυτό το βραβείο είναι μια τεράστια αναγνώριση της διαρκούς δέσμευσής μας για την αριστεία των υπηρεσιών μας και το επίτευγμά μας στη διεθνή βιομηχανία πολυτελών σπα και ευεξίας.

Greek Hospitality Awards

Τα Greek Hospitality Awards είναι μια ετήσια πρωτοβουλία για την αναγνώριση και επιβράβευση ελληνικών επιχειρήσεων από το χώρο της Φιλοξενίας και του Τουρισμού. Η αναγνώριση σε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες που απαριθμούνται αποτελεί ανώτατο σημείο επιτυχίας κάθε επιχείρησης του χώρου. Οι νικητές καθορίζονται από ψηφοφορία που διεξάγεται στην οποία δυνατότητα ψήφου έχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, που αποτελείται από στελέχη του κλάδου και το κοινό.

Το Myrthia Thermal Spa, κέρδισε χρυσό βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία για πέμπτη συνεχή χρονιά ενώ το συγκρότημα τιμήθηκε συνολικά ως ένας ιδανικός προορισμός φιλοξενίας για οικογένειες στην Ελλάδα καθώς και για την καινοτόμα κατασκευή και περιβαλλοντικά φιλική λειτουργία της Marina Miraggio.
Ο κ. Κωνσταντίνος Τζικόπουλος, Γενικός Διευθυντής στο Miraggio Thermal Spa Resort, που παραβρέθηκε στην απονομή και παρέλαβε τα βραβεία δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι για τις διακρίσεις μας. Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες μας και δεσμευόμαστε να τις βελτιώνουμε κάθε χρόνο. Εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού του Miraggio Thermal Spa Resort, που δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό ώστε να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας, σας ευχαριστώ θερμά!”
This image for Image Layouts addon
Ο κ. Κωνσταντίνος Τζικόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο Best Greek Hotel Marina.
This image for Image Layouts addon
Ο κ. Κωνσταντίνος Τζικόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο Best Greek Thermal Spa Resort.
This image for Image Layouts addon
Ο κ. Κωνσταντίνος Τζικόπουλος παραλαμβάνει το βραβείο Best Greek Family Resort.